Skandinavisk Dykkekurs

Har du et ønske om å prøve dykking?

Det er en fantastisk verden som åpner seg under overflaten. Det å være under vann, sammen med fisk, krabber, koraller og andre vakre skapninger, er noe alle burde prøve en gang i livet.
Litt for kaldt i vannet hjemme kanskje? Virker det litt skremmende med alt utstyret man behøver i kaldt vann?
Vel, fortvil ikke! Ta en ferie fra kalde nord, og kom til Koh Tao i Thailand. Dykking i Thailand er en fantastisk opplevelse, og Koh Tao er den perfekte plassen for å gjøre dine kurs. Her kan du kombinere strandliv, sol og varme, deilig asiatisk mat etc. med dykking i varmt, klart vann.
Erfarne skandinaviske instruktører vil ta deg gjennom alt fra teori, øvelser i basseng, og til sist, ta deg med ut på havet og vise deg den fantastiske verdenen under overflaten.
Ban’s Diving Resort, Koh Tao.
Alle kurs vil utføres ved Ban’s Diving Resort, som er et 5 stjerner PADI senter. Her er absolutt alt perfekt tilrettelagt for at undervisningen skal flyte så bra som overhodet mulig. Vi har fire basseng, hvorav to av dem brukes til undervisning i dykking. All nødvendig utrustning er selvsagt til din disposisjon under hele kurset, så om du er backpacker så trenger du ikke å bekymre deg om ekstra vekt i bagasjen din.
Bøker til teorien er tilgjengelig i de aller fleste språk, og dem er det selvsagt vi som står for. Det er ingen bøker du trenger å ta med videre på reisen, ettersom du vil få alt elektronisk fra PADI. Teori undervisningen gjøres ved et av våre klasserom (med Aircon selvsagt..), eller i rolige omgivelser i en av restaurantene våre.
Ban’s Diving Resort har tre store båter vi bruker til dykketurer, så der har vi rikelig med plass. Båtene tar oss ut til de beste dykkeplassene både morgen og ettermiddag.
Kom og gjør din dykking i Thailand. Vil også hjelpe med hotell, uansett hvilken standard du ønsker.
En ting er helt sikkert; ScandiDivers Koh Tao vil gjøre din Thailand reise til en uforglemmelig opplevelse!!