Hotell og Leiligheter

Selv om Koh Tao er en veldig liten øy, er det flust av hoteller og andre overnattingssteder. Uansett om du reiser på backpacker budsjett eller et mer ubegrenset budsjett, vil du kunne finne noe i din prisklasse. Her vil du få en liten liste, med en beskrivelse, av noen av dem.

 

 

Ban’s Diving Resort

Ban’s Diving Resort er et 5 stjerner PADI dykkesenter som holder til midt på Sairee Beach, som er hovedstranden på Koh Tao. Her tilbys det alt fra senger i felles sovesaler til egen villa med basseng.

♦ Pool View

♦ Deluxe Garden View

♦ Suite Garden View

♦ Family Garden View

♦ Bungalow Hilltop View

♦ Deluxe Hilltop View

♦ Suite Hilltop View

♦ Ban’s Pool Villa

Det er fire bassenger tilknyttet resorten, hvorav to i hovedsak benyttes til dykkeopplæring. Det er to restauranter, kafè og pool barer. På stranden finner du også en av Koh Tao’s mest populære beach bar, Fishbowl, som er like populær på dag som natt.
Ett av fire basseng ved Ban’s Diving Resort.

Koh Tao Heights

Koh Tao Heights er i den øvre klassen i stjerne rangeringen. Her tilbys det private pool villaer og leiligheter. Lokasjonen er helt nord ved Sairee Beach og i fjellsiden like sør ved Sairee Beach med fantastisk utsikt over strand og hav.

♦ Studio Apartments

♦ Pool Villas

♦ Boutique Villas


The Place

The Place stiller seg i det helt øverste toppsjiktet av stjerne rangeringen. Med tilholdssted i fjellsiden nord for Sairee, har du en fantastisk utsikt utover havet. Her tilbys det helt private pool villaer for dem som ønsker å koble helt av fra omverden. Passer best for par som ønsker privat avslapning uten noen forstyrrelser.