PADI Divemaster

Har du funnet ut det samme som tusenvis av andre dykkere? At dykking og livet under overflaten er helt fantastisk? Lysten på å få en profesjonell dykke sertifisering? PADI Divemaster er det første steget inn i den profesjonelle dykkeverden. Dette er et meget omfattende kurs, som absolutt gjør deg til en mye bedre dykker. Du vil gå grundig gjennom alt du allerede (tror) du kan, pluss mye mer.
Etter endt utdanning, er det muligheter til å jobbe innen dykkeindustrien over hele verden! De fleste som tar sin PADI Divemaster sier at det er den beste tiden de har hatt!

 

Varighet; Noe av det beste med PADI Divemaster programmet er den store fleksibiliteten det har. Du får utlevert en liste over alt du må gjennomføre, og det er helt opp til deg hvor lang tid du bruker. Det er en liste over alle PADI standarder som må gjennomføres. Ved vårt dykke senter er dette programmet meget utvidet for å gjøre deg til en bedre, mer ansvarlig og ikke minst mer miljøbevisst dykker. Om du bare vil utføre PADI’s standarder, kan du gjennomføre det på ca tre intensive uker. Vi vil alltid anbefale at du bruker lengre tid og gjennomfører alle ekstra tilbud du får av oss, siden dette vil gjøre deg mye mer forberedt på å arbeide som en profesjonell dykker. Det er i ditt Divemaster kurs du vil utvikle deg mest som dykker, og også skape den rette profesjonelle holdningen som kreves i dykkeindustrien.
Pris; 25000 baht, pluss Divemaster Crew Pack 6000 baht. Overnatting ikke inkludert.